About me

Mijn naam is Talitha, ik ben 20 jaar en ik woon in de buurt van Nijmegen. Daar woon ik samen met mijn vriend. Ik studeer Voeding en Diëtetiek, en ik ben dus erg geïnteresseerd in gezond eten en leven. Dat zal je ook wel vaak op mijn blog terug gaan zien. Ik heb naast mijn studie een bijbaantje. Mijn hobby’s zijn make up, lezen, schrijven, winkelen en leuke dingen doen zoals naar de bioscoop gaan of uiteten.

Ik begon toen ik ongeveer 14 jaar was met het kijken van Youtube video’s, voornamelijk van de zogeheten Amerikaanse beauty guru’s. Ik keek voorheen eigenlijk altijd alleen maar video’s van engelstalige meiden, maar sinds een jaar of anderhalf lees ik ook dagelijks een aantal Nederlandse beautyblogs, en bekijk dan ook hun video’s. Het leek me zelf ook ontzettend leuk om een blog te schrijven, dus zodoende dat ik nu ook mijn eigen blog heb.

Ik vond het altijd al leuk om te spelen en te oefenen met make up. Om nieuwe producten te kopen en dan thuis lekker te gaan testen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Ook huidverzorgingsproducten vind ik ontzettend interessant, ik ben altijd op zoek naar de beste producten voor mijn huidtype. Ik ben dan ook super blij dat ik nu mijn hobby met anderen kan delen op mijn eigen blog (:. Overigens zal ik het op mijn blog niet alleen over beauty hebben, maar ook over mode, gezondheid, food en lifestyle.

Uploadschema

Ik probeer om elke week minstens twee blogpost te uploaden. Soms zullen dit er meer zijn en soms (helaas) minder. Dit komt doordat ik ook nog studeer en een bijbaantje heb. Ik blog dus niet fulltime, en daarom heb ik ondanks dat ik het graag doe, gewoonweg geen tijd om elke week minstens zeven blogposts te schrijven (voor elke dag één). Op dit moment maak ik nog geen video’s, dit zou ik in de toekomst wel graag doen. Ik doe dit nog niet omdat ik daar nu de middelen en de tijd niet voor heb.

Vragen of opmerkingen

Mocht je toch nog vragen hebben over of voor mij kun je me gerust een berichtje sturen of een comment plaatsen. Voor opmerkingen, tips en feedback sta ik altijd open! Mijn accounts op social media kun je in de roze balk onder aan de pagina vinden.

Liefs, Talitha ♥

.